Ajankohtaista

Palvelumme

Asumisyksikkö Liekki toimii Outokummussa 17-paikkaisena yksikkönä kerrostalolähiössä. Kuntoutus asumisyksikössä perustuu asiakkaan vuokrasuhteen, yhteisöasumisen ja yksilöllisen kuntoutussuunnitelman integroituun toteuttamiseen.

Henkilökunta työskentelee viikon jokaisena päivänä  klo 8-18. Puhelinpäivystys toimii ympärivuorokauden (24/7). Lisäksi asumisyksikön toimintaa tukee tallentava kameravalvontajärjestelmä.

Tilat                                                                                                                                                                                                      

Asiakkaille on asumiskäytössä kaksioita ja yksiöitä. Yksi huoneisto toimii ns. intervallihuoneistona. Jokaisessa huoneistossa on keittokomero tai keittiö, suihkullinen wc, vaatehuone ja parveke. Huoneistot ovat siistejä, valoisia ja avaria.  Huoneet voidaan tarvittaessa kalustaa valmiiksi. Talosta löytyy myös sauna, johon jokaisella on henkilökohtainen vuoro kerran viikossa.

Yhteiskäyttöisiä tiloja ovat keittiö, ruokailutila, olohuone, toimintahuone ja henkilökunnan toimistotilat. Yhteensä 150 m2. Huoltokäytävästä löytyy pelihuone, pyykkitupa (pesukone ja pesuaineet) sekä varastotiloja. Kiinteistössä siivotaan säännöllisesti omavalvontasuunnitelman mukaisesti. Viihtyisältä piha-alueelta löytyy kukkaistutuksia, pyöräteline, hiekkalaatikko, tikkataulu ja iso katettu grillikatos.